Polski|English|Deutsch|Francais
RestauracjaAktualnościMenuOfertaGaleriaKontakt




Our Speciality
Cold Appetizers
Soups
Hot Appetizers
Pork Dishes
Poultry Dishes
Fish
Vegetarian Dishes
Polish dishes
Salads, vegetables
Accompaniments to the main course
Desserts
Ice-Cream
Drinks
Menu

Our Speciality

Krem z grzybów leśnych w chlebowej czarce
Mushroom cream soup served in a bread bowl

Grzyby zapiekane w cieście francuskim
Roasted mushrooms in French pastry

Kotlet bacowski „Bodzia”
(Schab nadziewany oscypkiem z ziemniakami po górlasku i kapustą zasmażaną)
Pork loin stuffed with regional sheep’s milk cheese, served with potatoes and  fried cabbage

Placek „Zbója Pipikasa“
(Placek ziemniaczany z gulaszem wieprzowym, zestaw surówek)
Fried potato pancake with pork sauce and a set of salads

Przysmak Hrabiego 
(Filet z kurczaka z grzybami, zatopiony serem, ziemniaki opiekane, zestaw surówek)
Chicken fillet with chanterelles baked with cheese served with fried potatoes and a set of salads