Polski|English|Deutsch|Francais
RestauracjaAktualnościMenuOfertaGaleriaKontakt




Specjalność zakładu
Przystawki
Zakąski Gorące
Zupy
Dania z Wieprzowiny
Dania z Drobiu
Dania z Ryb
Dania Wegetariańskie
Dania Kuchni Domowej (Pierogi)
Sałatki
Desery
Lody
Menu

Zakąski Gorące

Gulasz Zbójnicki
Robber's Goulash

Bigos Szlachecki
Dish of Hashed Sausage, Parkland Beef Stewed in Sauerkraut

Oscypek "Gazdy" na Ciepło podawany z żurawiną
Regional Hot Sheep Cheese Oscypek "Gazdy"

Zagrycha zamkowa
Slice of toast with oscypek, bacon,plum

Kiełbasa z boczkiem i cebulą
Grilled bacon, sausages with lightly brown onions

Placki ziemniaczane ze śmietana (lub serem)

Potato cakes with cream (or cheese)

Kaszanka po Polsku

The speciality of a region - black blood pudding

Lasagne