Polski|English|Deutsch|Francais
RestauracjaAktualnościMenuOfertaGaleriaKontakt




Specjalność zakładu
Przystawki
Zupy
Zakąski Gorące
Dania z Wieprzowiny
Dania z Drobiu
Dania z Ryb
Dania Wegetariańskie
Dania kuchni polskiej
Sałatki, surówki, jarzynki
Dodatki
Desery
Lody
Napoje
Menu

Specjalność zakładu

Krem z grzybów leśnych w chlebowej czarce
Mushroom cream soup served in a bread bowl

Grzyby zapiekane w cieście francuskim
Roasted mushrooms in French pastry

Kotlet bacowski „Bodzia”
(Schab nadziewany oscypkiem z ziemniakami po górlasku i kapustą zasmażaną)
Pork loin stuffed with regional sheep’s milk cheese, served with potatoes and  fried cabbage

Placek „Zbója Pipikasa“
(Placek ziemniaczany z gulaszem wieprzowym, zestaw surówek)
Fried potato pancake with pork sauce and a set of salads

Przysmak Hrabiego 
(Filet z kurczaka z grzybami, zatopiony serem, ziemniaki opiekane, zestaw surówek)
Chicken fillet with chanterelles baked with cheese served with fried potatoes and a set of salads